Herken jij je hierin?

 • Loopt je team niet helemaal lekker op dit moment?
 • Zegt je team ‘ja’ en doet het ‘nee’?
 • Worden de gewenste resultaten niet behaald?
 • Zijn er terugkerende problemen, struggles, onderling gedoe, geklaag of geroddel?
 • Kan je wel wat hulp gebruiken om dit definitief te doorbreken?
 • Wil je graag weten met welke acties je team sneller vooruit krijgt in de gewenste richting en hoe je dat kunt doen, zonder je helemaal kapot te werken?

Breng dan jouw vraag in tijdens de Beter Leidinggeven Opstelling in de Natuur

De Beter Leidinggeven Opstelling in de Natuur is een hele toffe sessie speciaal voor managers die hardnekkige problemen in hun team willen doorbreken en oplossen. Tijdens deze opstelling ervaar je op unieke wijze welke impact jouw acties hebben op je team en wat er nodig is voor het gewenste resultaat.

Los gedoe in je team op met de Beter Leidinggeven Opstelling in de natuur:

Wat levert deze ervaring je op?

 • Ontdek wat er echt speelt in jouw team.
 • Krijg inzicht in de daadwerkelijke problemen die je team beïnvloeden.
 • Krijg helderheid over de oorzaken van problemen.
 • Ervaar de impact van jouw acties, wat werkt wel en wat werkt niet in jouw team.
 • Na afloop weet je precies wat je te doen hebt met je team.
 • Een unieke ervaring op een mooie locatie in de natuur.

Wat is een opstelling?

Een opstelling is een krachtige methode om de vinger precies op de zere plek te leggen bij het oplossen van complexe problemen. Als vraaginbrenger ga je jouw vraagstuk onderzoeken tijdens de opstelling. Je vraagt andere deelnemers om personen en belangrijke elementen uit jouw vraagstuk te vertegenwoordigen. Representeren heet dat. De representanten maken duidelijk wat er speelt en wat er nodig is om je vraagstuk op te lossen. ­Wat je dan allemaal te zien en te horen krijgt, is echt magisch. Geloof me.

Wat levert een opstelling op?

Praktische informatie

Datum: Donderdag 4 januari 2023

Tijd: 13.30 – 16.00 uur

Locatie: Omgeving Tiel (de exacte locatie volgt na aanmelding)

Vraaginbrenger: €150 excl. btw (inclusief voor- en nabespreking van jouw vraag)

Representant: €25 excl. btw

Er is plaats voor 2 vraaginbrengers en maximaal 8 representanten.

Als representant word je opgesteld in een vraagstuk van een ander. Dit is een waardevolle kans om interessante inzichten op te doen en te ervaren wat een opstelling kan betekenen voor je.

Wil je meedoen als representant?

De Beter Leidinggeven Opstelling in de natuur is niet alleen waardevol voor vraagstellers, maar het biedt ook een ongelooflijke kans voor jou om als representant deel te nemen. En het beste van alles? Het kost je slechts € 25 (excl btw)!

Als representant stap je in de schoenen van anderen en ervaar je de dynamieken vanuit hun perspectief. Het is als het ontrafelen van een mysterie terwijl je daar zelf een essentieel onderdeel van bent. Je zult ervaren wat de magie is van de opstelling en hoe het inzicht geeft in complexe problemen. En vaak is er een link met jouw persoonlijke uitdagingen of van jouw team. Je wordt namelijk nooit zomaar gevraagd iets te representeren in een opstelling. Het is echt een bijzondere kans om te ervaren hoe complexe problemen opgelost kunnen worden, terwijl je anderen helpt en zelf waardevolle inzichten opdoet die ook op jouw eigen leven en team van toepassing kunnen zijn.

Dus voor slechts €25 (excl. btw) krijg je de kans om niet alleen getuige te zijn van de magie van de opstelling, maar ook om er daadwerkelijk deel van uit te maken. Dat is een ervaring die je persoonlijk en professioneel verrijken. Een ervaring die je elders niet snel zult vinden.

Maar dat is nog niet alles.