Als Aquemini vinden we het belangrijk om onze mensen te helpen groeien. Persoonlijke aandacht en begeleiding met ambitiegesprekken, coaching, persoonlijke opleidingsplannen en het inzichtelijk maken van gedragsstijlen en drijfveren is hierbij van groot belang. Tatsiana past als mens goed bij onze organisatie. Vakkundig, pragmatisch, no-nonsens, aandacht voor de mens en authentiek.
DISC analyse en persoonlijk opleidingsplan, ambitiegesprekken en coaching maken nu onderdeel uit van ons beleid en is ook ingebed binnen de HRM processen.
We hebben ook een teamsessie gehouden om meer inzicht te krijgen in elkaars gedrag en inzicht in de drijfveren en gedragsstijlen van onze mensen heeft ook de leidinggevenden een nieuw instrument in handen gegeven.
Tevens hebben we een vervolg doorlopen waarbij we DISC ook gebruiken om onze communicatie naar diverse doelgroepen af te stemmen. Dit heeft al direct geleid tot praktisch toepasbare inzichten waar we wel verschil mee denken te kunnen maken. Ik kan Tatsiana van harte aanbevelen!

CEO Aquemini